Despre Bizy Media Studio

Cu o experiență de peste 20 ani, Bizy Media oferă servicii specializate pe fotografia de eveniment, fotografia de produs, fotografia de studio și producția video pentru a fi revăzute cu emoții peste generații, totodată serviciile noastre profesionale lasă o impresie frumoasă și de durată clienților cu care interacționăm.

Bizy Media beneficiază de aparatură performantă destinata producției și postproducției video, precum și de o echipă de tineri entuziaști, foarte bine pregătiți, cu o mare experiență în televiziune și IT.

Facilitațile noastre includ camere video profesionale Sony, echipamente audio – video indoor și outdoor (macara video, steadycam, travelling, lumini, microfoane, monitoare de control), aparatura foto profesională Nikon și Canon, stație grafică pentru editare foto și video.

Se investește continuu în aparatură de înaltă performanță pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale clienților. Echipa noastră are un stil dinamic în relația cu clientul.

studio

– Bizy Media –

Suntem alături de tine în cele mai fericite momente din viață !

Apelează cu încredere la serviciile noastre.

 

Bizy Media, un serviciu specializat în producția video și foto, iar materialul filmat se montează într-un stil ce ne caracterizează, astfel încat cele mai importante momente din viața dumneavoastră vor arăta ca un film ce va prinde viață. Editorii noștri de imagine sunt specializați la editarea și tipărirea fotografiilor pe orice tip de suport.

Misiunea noastră este să oferim clienților cea mai bună fotografie și filmare.