Sfântul Botez este prima dintre Tainele Sfintei Biserici, fiind considerat ușa prin care omul intra în Sfânta Biserică: „De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în imparația lui Dumnezeu.” Prin afundarea de trei ori în apă sfințită de către preot, în numele Prea Sfintei Treimi, dobindește iertare de pacatul strămoșesc. Botezul este numit și ”ușa tainelor,” pentru ca numai prin botez devenim fii ai lui Dumnezeu, și putem primi și celelalte Sfinte Taine. Botezul este intemeiat de Mântuitor prin cuvintele: ”Mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh …”

De ce să alegeți un fotograf pentru botez?

După cum bine știți botezul este unic, fiecare moment din timpul slujbei este irepetabil și fiecare fotografie realizată va fi cu atât mai valoroasă pentru voi. Să alegi serviciile unui fotograf profesionist pentru botezul bebelușului tău nu înseamnă un moft, peste ani iți vei aminti cu drag privind albumul cu poze sau filmarea.

Alegerea fotografului la botez este importantă.

De ce să ne alegeți pe noi?

Pentru că realizăm fotografii și filmări la tarife accesibile tuturor, pentru că suntem o echipă de profesioniști și ne place ceea ce facem.